Verksted & Service

 

Stig Jarle i full konsentrasjon

Hos Lervik Ur har vi valgt å holde kunnskapsnivået høyt, og Alredainvestert i verktøy, som gjør det mulig å yte deg den service, du fortjener.

Tilsammen er vi 4 personer som har urmakerutdanning i firmaet. Av disse er 2 heltidsengasjert på verkstedet, mens 2 driver i hovedsak kun med salg i butikken . Vi tar alle typer reparasjoner av ur. Vegg-ur, gulv-ur, mekaniske og elektroniske armbåndsur.

Reparasjoner av Rolex foregår etter de krav som Rolex setter til kvalitet. Vi har gjennomgått Rolex sine kurs på treningssenteret i Geneve.

Som en av få verksteder i Norge er vi autorisert til å ta reparasjoner på Omega sitt Co-axial verk, samt ta batteriservice på Citizen sine dykker-ur.

Ønsker du å få klokken din reparert av oss, og bor utenfor
Haugesundsregionen?

Dette er vår postadresse:

Lervik Ur AS
Postboks 209
5501 HAUGESUND

For Rolex Service har vi laget et eget opplegg, som gjør det enkelt – trygt – og rimelig å sende uret ditt til oss. Send oss din adresse på mail, og vi sender deg en egen boks som du legger uret i. Vi legger ved en ferdig frankert adresselapp, som du klistrer på pakken, og leverer på postkontoret. Uret er da forsikret. Enkelt – trygt og rimelig. Du betaler ingenting for portoen, frem og tilbake.

 

Vi er også offisielt servicesenter for Zenith i Norge. Vi lager fører et stort utvalg av deler, og remmer, samt at vi er kurset i å ta service på urene. Har du spørsmål eller behov for hjelp med din Zenith, ta kontakt med oss, og vi hjelper deg.

 

Radioreklame

Lydfil-reklame for verkstedet:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Film fra Rolex-fabrikken

https://youtu.be/NSF1See7kmU