Salg

rkf2

«Alle kan selge klokker, men ikke alle vet hva de selger» . Slik er hverdagen for oss i urbransjen, som den er for de fleste faghandlere. Konkurransen om kundenes kjøpekraft er stor. For oss blir det derfor viktig å synliggjøre forskjellene, på å kjøpe et ur hos oss, eller en hvilken som helst urforhandler. Vi lever ikke bare av klokker – vi lever for klokker.

Armbåndsuret er å anse som en personlig gjenstand, for de fleste. Uret skal selvfølgelig fungere som tidsmåler, men like viktig er urets funksjon som smykke. Derfor er det viktig at vi finner ut av de behovene du har, for å gjøre ditt klokkevalg. Når det handler om ur som koster mer enn gjennomsnittet , blir dette enda viktigere.

Som medlem av PROTID kjeden kan vi tilby deg noen unike kundefordeler. Garantien du får med uret gjelder hos alle kjedens medlemmer. Du får i tillegg med en gratis forsikring i 6 måneder, som gjelder tap, tyveri, og skader. Denne får du tilbud om å videreføre selv etter 6 måneder.  Det er satt en nedre grense på ur over kr 2000 , og en øvre på kr 50000.- på denne forsikringen.
Mange benytter seg også av vår finansieringsordning. Med PROCARD kan vi finansiere opptil kr 50000.- rentefritt over 12 måneder, for deg. Du kan lese mer om denne ordningen andre steder på siden, eller du kan søke via linken, som er til høyre på siden.

For å yte god kundeservice, er eget serviceverksted en viktig brikke – du kan lese mer om vårt verksted under fanen – Verksted og Service.

Besøk også Torget der vi legger ut gode tilbud – og vår avdeling for Brukte Ur – du finner link i høyremargen på skjermbildet.

Velkommen som kunde.