Utmerkelser

Her er noen av de utmerkelsene Lervik Ur har mottatt de siste årene:

Året 2009:

Årets Protid Forhandler 2009

Det er tydelig at bransjen setter pris på oss om dagen. Vi har ikke før mottatt prisen som «Årets Protidforhandler», så blir vi tidelt to nye priser på Swatchgroup Nordics samling på Sundvolden, i helgen.

Vi ble kåret til Årets Rado forhandler, og prisen ble overrakt av Katrin Kurth som er Regional Sales Manager for Rado i Sveits. Allerede flere måneder før julehandelen setter inn, kunne hun røpe at vi kom til å sette ny norgesrekord i antall solgte Rado.

Vi hadde ikke før satt oss ned, så ble vi utropt til Årets Kunde, som er en ærespris som deles ut ved jevne mellomrom. Swatchgroup er leverandør for merkene Omega, Rado, Longines, Tissot, Certina, CK og Swatch i Norge.

Hyggelig å motta hyllest fra en samlet bransje, og samtidig føle at de unnet oss utmerkelsene. Konferansier for showet var Åge Steen Nilsen , og han fikk opp stemningen i salen.

Fashion Awards Til Lervik Ur.

På årets Fashion Awards i Rica Maritim Hall, ble Lervik Ur kåret til Årets Motebedrift. Stor overrraskelse for oss, som aldri har tenkt i de baner.

Det er også første gang i historien at en urmaker har vunnet denne prisen. Vi må derfor ta turen til Oslo Fashion Award i Februar 2010.  Der vil vi møte hele motebransjen, og være en del av et proffesjonelt moteshow.

Det var andre gang vi stilte på Fashion Awards i Rica Maritim Hall,  i går kveld. Hele 500 forventningsfulle kvinner var tilstede i salen. Vi stilte med Bruvik klokker og  Mont Blanc håndvesker og smykker. Det ble en festaften uten like, og Lervik Ur stakk av med showet. Rolf Terje Lervik mottok prisen på vegne av firmaet.

Det sies at Barak Obama ble overrasket over Nobels Fredspris, men vi ble ikke mindre overrasket , da vi ble utropt til Årets Motebedrift.
Vi har de siste månedene mottatt tilsammen fire forskjellige priser, tre bransjepriser, og denne.

 

Utdeling av TrioVings pris for sikreste bygg i 2009