The Heritage Black Bay

The Heritage Black Bay modellene henter inspirasjon fra 60 år med Tudor dykkerklokker hvor man fusjonerer designelementer fra ulike generasjoner til en moderne klokke med en vintage følelse.

Hver versjon av disse Heritage Black Bays, derimot, er inspirert av en bestemt historisk referanse.
The Heritage Black Bay «Black» med sin røde trekanten på rammen, dets generelle linjer og dens «nagle» armbånd bringer tilbake minner om den berømte «Big Crown» referanse 7924 fra 1958 som var det første Tudor uret til å tilby vanntetthet til 200m. Av alle Black Bay-modeller, er dette nærmest en kommer en vintage referanse.

The Heritage Black Bay «Midnight Blue», med sin blå ramme hyller de blå Tudor dykkerklokkene fra 70-tallet, som bærer referansenummer 9401, gjort kjent av deres karakteristiske utseende med snøfnugg kantete hender og time markører og deres utstrakte bruk av den franske marinen.
The Heritage Black Bay «Midnight Blue» er også den mest undervurderte versjonen av de tre. Sist men ikke minst, den «originale» Heritage Black Bay med burgunder rammen var den første noensinne Black Bay modell, og den ble innført tilbake i 2012. Med en  tydelig gjennomsyret vintage dykkerklokke følelse, komplett med sol-falmet «tropisk» toner og designdetaljer som finnes på de tidligste Tudor submariners, er denne versjonen inspirert av 1990-tallets Tudor submariner prototype, referanse 79190, med både en burgunder-tonet dial og bezel.

 


heritage-bb-5
heritage-bb-8 heritage-bb-1
heritage-bb-3
heritage-bb-4
heritage-bb-6
heritage-bb-7
heritage-bb-9
heritage-bb-10 heritage-bb-11 heritage-bb-12

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook