Den perfekte finishen

OMEGA har produsert vakre klokker til kvinner i over 100 år. For å feire denne stolte historien og for å markere et utvalg av de flotteste modellene, har OMEGA skapt et galleri av kunstneriske bilder, ved hjelp av make-up som et medium.
Hvert bilde er kreativt kombinert i en hverdagslig make-up setting med en virkelig ambisiøs klokke. Hver kvinne har sin egen vri på stilen, men den versjonen av seg selv hun presenterer til verden er ikke fast, men flytende og svært mye avhengig av hennes state-of-mind, været og hva dagen eller natten bringer.
Svaret på spørsmålet «hva du skal ha på deg?» er alltid «det kommer an på», og dette gjelder like mye for hennes klokke, som til hennes klær eller sminke. Med dette i bakhodet, har OMEGA produsert dameklokker som gir fleksibilitet i forhold til design, materialer og farger, uten noen gang å forlate merkets kjerneprinsipper. Fra delikate diamant belagte modeller til sporty dykkerklokker i keramikk.

Noen kvinner elsker gull, andre klassisk rustfritt stål, eller en blanding av begge. Selv OMEGAs perlemorskivermor kommer i ulike nyanser.
Uansett hvilken stil en kvinne bestemmer seg for, hun kan være sikker på en ting – en OMEGA klokke er alltid den perfekte finishen.

 

Omega Marine

 

 

 

 

The perfect finishing touch.
Watch: OMEGA Constellation Petite Seconde

Omega Marine

As you’re getting ready to impress, may we suggest…
Watch: OMEGA Ladymatic

Omega Marine

Make your first impressions last forever.
Watch: OMEGA De Ville Trésor

Omega Marine

You’re just seconds away from ready. We think this timepiece would underline your look perfectly. Watch: OMEGA Seamaster Aqua Terra

 

Omega Marine

You’re perfectly polished…just one more important detail.
Watch: OMEGA Seamaster Planet Ocean Chocolate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Connect with Facebook